Despre Noi

Firma mutari Bucuresti Moving Total va sta la dispozitie cu servicii de inalta calitate si o echipa profesionista ce este mereu pregatita sa raspunda solicitarilor venite din partea clientilor.

Iti schimbi locuinta sau mobila? Iti muti sediul firmei sau vrei sa muti anumite obiecte dintr-un loc in altul? Greutatea acestora te impiedica?

Atunci raspunsul la necesitatile tale este firma mutari Bucuresti, MovingTotal!

Deviza noastra este siguranta mobilierului vostru!

DE CE SA NE ALEGETI PE NOI?

Pentru ca va oferim o gama larga si variata de servicii. Pe langa faptul ca suntem o firma mutari, suntem si o firma de mutari mobila, transport mobila, mutari seifuri, transport seifuri, transport obiecte grele, mutari obiecte grele, mutari pianine, transport pianine, transport pian.

Si daca nu v-am convins, venim in ajutorul vostru si cu urmatoarele servicii: debarasare mobila Bucuresti, debarasare mobila veche, evacuare mobila veche. Si daca treceti printr-un proces de relocare, firma Moving Total va pune la dispozitie si serviciile relocari firme si relocari locuinte.

SUNTEM SPECIALIZATI IN MUTARI

Ne-am specializat in mutari intrucat stim cat de greu este acest proces, mai ales cand avem obiecte grele de mutat, fiind vorba atat de mobilier, cat si alte lucruri care necesita o atentie speciala. Pentru ca ne dorim ceea ce este mai bun pentru clientii nostri, am antrenat oamenii si i-am pregatit pentru a fi mereu la dispozitia clientului.

Si pentru a va convinge ca suntem cei mai buni in ceea ce facem, va mai oferim cateva motive pentru care sa ne alegeti. In primul rand, ne-am remarcat prin profesionalism, seriozitate si experienta.

EFICIENTA SI PROFESIONALISM

Eficienta este cel de-al doilea criteriu care ne reprezinta. Ne-am focalizat atentia asupra serviciilor oferite si asupra nevoilor clientilor nostri, reusind astfel sa raspundem tuturor provocarilor in timp util.

Rapiditatea si promptitudinea sunt alte doua criterii care ne caracterizeaza. Ne place sa ducem la bun sfarsit ceea ce incepem si sa facem acest lucru in timp util.

ECHIPA NOASTRA SE VA DEPLASA LA ADRESA INDICATA, VA DEZASAMBLA MOBILIERUL SI IL VA IMPACHETA IN FOLII SI MATERIALE SPECIALE.
LA DESTINATIE, ECHIPA NOASTRA VA DESCARCA MOBILIERUL SI IL VA MONTA ASA CUM ERA INITIAL. ACEST LUCRU SE VA FACE INTR-UN INTERVAL ORAR SI CONFORM UNUI PROGRAM STABILIT DE COMUN ACORD, TOCMAI PENTRU A NU VA AFECTA ACTIVITATILE ZILNICE.
URMATORUL PAS VA FI TRANSPORTUL ACESTUIA LA MASINA. DEPLASAREA MASINII LA DESTINATIE SE VA FACE RESPECTAND ANUMITE REGULI PENTRU A NU DETERIORA OBIECTELE TRANSPORTATE.

Firma mutari Bucuresti va ofera servicii de inalta calitate, la  preturi accesibile pentru orice tip de client, atat pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice.

Vrei sa iti muti firma intr-un sediu nou, dar procesul de mutare iti e teama ca va duce la stagnarea activitatii pentru o perioada de timp?

Moving Total iti pune la dispozitie o echipa profesionista care sa va faciliteze procesul de mutare.

Ne vom ocupa indeaproape de bunurile tale si vom avea grija ca acestea sa ajunga la destinatie in cea mai buna stare.

Moving Total este asadar la dispozitia clientului si vine in ajutorul lui cu o gama variata de servicii.

Daca aveti nevoie de transport/mutari mobila, transport/mutari seifuri/obiecte grele, debarasare mobila, relocari firme/locuinte puteti apela cu incredere in serviciile firmei noastre.

De-a lungul timpului, am studiat piata si ne-am orientat serviciile urmarind preferintele clientilor. Astfel, am variat si dezvoltat aria de servicii, am investit in echipa noastra, cu scopul precis de a oferi clientilor un raport excelent calitate-pret.

Actionam rapid, prompt si eficient pentru a satisface cerintele clientilor.

Stim ca o mutare este un pas dificil si vine la pachet cu multe schimbari.

De aceea ne-am specializat serviciile si ne-am  axat pe mutari, tocmai pentru a va face accesibila aceasta schimbare.

Te intrebi de ce sa alegi o firma de mutari profesionista? Iti oferim noi raspunsul : operatiunea se va desfasura intr-o perioada mica de timp, iar obiectele tale vor fi in siguranta in mainile noastre.